رب انار شربت غلیظ و تیره ای است که با دم کشیدن طولانی آب انار تهیه می شود. می توان آن را در بازارهای سراسر سوریه یافت، اما پختن با شربت آماده کمی مشکل است، زیرا می تواند غیر قابل اعتماد باشد.
رب انار خانگی یزد معمولاً از انار ترش تهیه می شود، اما برخی دوست دارند از انواع شیرین و ترش لافانی انار استفاده کنند. همچنین ممکن است از مخلوطی از انواع تهیه شود.
طعم، رنگ و تراکم شربت انار بسته به نوع مورد استفاده برای تهیه آن، مدت زمان دم کشیدن آن و اینکه حاوی مواد اضافی مانند شکر، اسید سیتریک، آبلیمو یا رنگ خوراکی باشد، متفاوت است.
هنگام پخت و پز با شربت انار، مهم است که طعم و مزه را با افزودن مقدار بیشتری از شربت، آب لیموترش و/یا شکر بیشتر، در صورت نیاز، تنظیم کنید.
قابلیت اطمینان منبع هنگام انتخاب شربت آماده مهم است. ساختن خودتان به شما امکان می دهد طعم دلخواه خود را کنترل کنید.
در صورت استفاده از انار ترش، ممکن است در ابتدای جوشیدن شکر اضافه شود. از طرف دیگر، رب غلیظ انگور را می توان در پایان پخت به جای شکر اضافه کرد.
دانه ها را از انار جدا کنید. مطمئن شوید که تمام مغزها را بردارید که طعم تلخی به نتیجه نهایی می دهد. دانه ها را در غذاساز یا آبمیوه گیری بریزید و آب آن را صاف کنید.
آب میوه را در یک قابلمه عریض غیر واکنشی بریزید (فولاد ضد زنگ به خوبی کار می کند). قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و بگذارید بجوشد. روی آن را بمالید و حرارت را کم کنید و هر از گاهی هم بزنید تا آب آن غلیظ شود و به رنگ قرمز تیره درآید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.