زعفران معمولاً برای مصرف بی خطر است و کمترین عوارض جانبی را دارد. مطالعات بالینی دوزهای 20 تا 400 میلی گرم در روز زعفران خالص را ارزیابی کرده اند.
دوزهای تا 1.5 گرم زعفران فله سحرخیز در روز بی خطر هستند. اثرات سمی برای دوزهای 5 گرمی گزارش شده است. با این حال، شرایط بهداشتی خاصی وجود دارد که باید با احتیاط از زعفران استفاده کنید.
زعفران یک ادویه طعم دهنده در غذاهاست. با این حال، مقدار بیش از حد زعفران ممکن است رحم شما را منقبض کند و منجر به سقط جنین شود.
یک مطالعه نشان می دهد که قرار گرفتن در معرض سطوح بسیار بالای زعفران ممکن است میزان سقط جنین را در زنان باردار افزایش دهد. بنابراین زنان باردار باید از مصرف دوز بالای زعفران خودداری کنند.
اطلاعات علمی کافی برای تایید مقدار بی خطر زعفران برای مادران شیرده یا شیرده وجود ندارد. بنابراین، باید با متخصص زنان خود مشورت کنید تا از هر گونه عوارض جانبی برای خود و کودکتان جلوگیری کنید.
زعفران خلق و خوی شما را تغییر می دهد. ممکن است باعث ایجاد رفتار تکانشی در بیماران مبتلا به اختلال دوقطبی یا سایر عدم تعادل های روانی شود.
افرادی که به انواع خاصی از گیاهان حساسیت دارند ممکن است به زعفران حساسیت داشته باشند. پس مطمئن شوید که از زعفران در امان هستید. در صورت بروز راش یا آلرژی، فوراً از ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی خود کمک بگیرید.
زعفران سیستم عصبی مرکزی را تسکین می دهد. بنابراین، مصرف زعفران را دو هفته قبل از جراحی برنامه ریزی شده قطع کنید. این اقدام احتیاطی از هرگونه تداخل بیهوشی و سایر داروها در حین جراحی جلوگیری می کند.
قبل از مصرف هر گونه مکمل با پزشک خود مشورت کنید. دوزهای بیش از حد 5 گرم یا بیشتر ممکن است اثرات سمی داشته باشد.
پودر زعفران ممکن است با رنگ های مصنوعی تقلب شود. بنابراین، از یک منبع معتبر خرید کنید.
زعفران یک گیاه گران قیمت در آشپزی است. مزیت مهم زعفران این است که حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی است. ممکن است به کاهش یا جلوگیری از خطر برخی اختلالات سلامت مزمن مرتبط با استرس اکسیداتیو کمک کند.
بهترین بخش این است که به طور کلی برای افراد در تمام گروه های سنی ایمن است. به راحتی می توان آن را در برنامه غذایی روزانه خود قرار داد. زعفران را در دستور العمل های خود بگنجانید و فواید بالقوه زعفران برای سلامتی را به همراه دارد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.