یکی از بهترین توصیفات در مورد مواد مغذی ضروری برای خوراک ماهی بیضا و محتوای مواد مغذی مواد مختلف، نیازهای غذایی ماهی است که توسط شورای تحقیقات ملی در دسترس است.
ماهی ها در محیط طبیعی خود انواع مختلفی از تخصص های تغذیه (رفتاری، مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی) را برای بدست آوردن مواد مغذی ضروری و استفاده از منابع غذایی متنوع ایجاد کرده اند.
ماهی ها بر اساس رژیم غذایی اولیه خود به عنوان گوشت خوار، گیاهخوار مصرف عمدتاً گیاه و جلبک یا همه چیزخوار دارای رژیم غذایی مبتنی بر مواد گیاهی و حیوانی طبقه بندی می شوند.
با این حال، صرف نظر از طبقه بندی تغذیه آنها، در اسارت می توان به ماهی ها یاد داد که غذاهای آماده مختلفی را که حاوی مواد مغذی لازم هستند به راحتی بپذیرند.
افزایش درک نیازهای تغذیه ای برای گونه های مختلف ماهی و پیشرفت های تکنولوژیکی در تولید خوراک، امکان توسعه و استفاده از جیره های مصنوعی یا مصنوعی خوراک های فرموله شده را برای مکمل یا جایگزینی خوراک های طبیعی در صنعت آبزی پروری فراهم کرده است.
منابع فراوانی از مواد غذایی موجود است و کشاورزان و علاقمندان اکنون میتوانند خوراک ماهی خود را از مواد موجود محلی تهیه کنند.
پروتئین ها و اسیدهای آمینه. پودر ماهی، کنجاله سویا، هیدروسیلات ماهی، پودر شیر بدون چربی، حبوبات و گلوتن گندم منابع عالی پروتئین هستند.
استفاده از ماهی خام به عنوان یک ماده اصلی در غذای ماهی، از دیرباز به دلیل وجود ماده ضد مغذی، تیامیناز، برای سلامت و رشد ماهی مضر شناخته شده است.
تیامیناز، آنزیمی که تیامین یکی از ویتامین های ضروری محلول در آب را از بین می برد، بیشتر در ماهی های آب شیرین یافت می شود و در اثر حرارت از بین می رود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.