هلندیز یک سس تند و خامه ای است که از کره، آب لیمو و زرده تخم مرغ خام تهیه می شود. احتمالاً بیشتر به خاطر نقشش در غذای کلاسیک صبحانه تخم مرغ بندیکت شناخته شده است.
هلندز از دیگر سس رنچ مهرام مادر فرانسوی متمایز است زیرا به امولسیون کردن یا مخلوط کردن زرده تخم مرغ و کره به جای روکس متکی است.
به دلیل تمایل کره و زرده تخم مرغ به مقاومت در برابر ترکیب کردن بسیار شبیه آب و روغن به سختی تهیه آن شهرت دارد.
کلید درست کردن هلندیز مناسب زرده تخم مرغ کمی گرم، کره دمای اتاق و هم زدن ثابت و مداوم است. ضروری است که کره را به آرامی و تدریجی به زرده ها اضافه کنید تا مواد ثابت بماند و جدا نشود سس گوجه فرنگی محبوب ترین سس مادر فرانسوی است.
سس کلاسیک گوجه فرنگی فرانسوی با روکس غلیظ شده و با گوشت خوک، گیاهان و سبزیجات معطر چاشنی می شود. با این حال، بیشتر سسهای گوجهفرنگی مدرن عمدتاً از گوجهفرنگی پورهشده با گیاهان چاشنیشده و تبدیل به یک سس غنی و خوشطعم تشکیل میشوند.
سس های مادر که در قرن نوزدهم توسط سرآشپز فرانسوی آگوست اسکوفیه ابداع شدند، به عنوان نقطه شروعی برای انواع سس های خوشمزه استفاده می شوند که برای تکمیل غذاهای بی شماری از جمله سبزیجات، ماهی، گوشت، کاسرول و پاستا استفاده می شوند.
اگر به دنبال بهبود مهارت های آشپزی خود هستید، سعی کنید یکی از این سس های لذیذ را درست کنید و ببینید به کجا می برید.
سس های غلیظ شده با زرده تخم مرغ شامل سس مایونز و انواع آن است که امولسیون سرد زرده تخم مرغ و روغن نباتی است و هلندیز و انواع آن که امولسیون داغ زرده تخم مرغ و کره است.
افزودنی های معمولی به این سس ها سبزی، سیر، پوست پرتقال یا سبزیجات خرد شده است. سس آوگولمونو یونانی از استاک، آب لیمو و زرده تخم مرغ به طور گسترده با گوشت بره، سبزیجات و ماهی استفاده می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.