این ترکیب ضخیم از گوجه فرنگی تازه، پیاز قرمز، چیلی و آب لیموترش در غرب آفریقا و به ویژه در بنین، سنگال و توگو یافت می شود و در هوای گرم و مرطوب عالی است.
در اینجا، انبه برای طعم میوه ای اضافه می شود.
کره قهوهای آجیلی یک نت زیربنایی فوقالعاده را به سس انبه بندری میافزاید که با سرکه و شکر قهوهای زیپدار است.
در این نسخه از چاشنی تند چینی، فقط به اندازه ای روغن وجود دارد که تمام تکه های ترد چیلی، پیاز و کنجد را صاف کنید، بنابراین به همان اندازه که گرمای شور، شیرین و آجیلی دارد، ترد می کند.
این ترکیبات تند با پاشیدن اسیدی سخاوتمندانه، مانند سس فلفل دلمه، نیاز به یک لقمه با طراوت را برآورده می کنند.
گوجه فرنگی تازه این سالسا آووکادوی ابریشمی را درخشان می کند و اسیدیته آنها به این ترکیب کمک می کند حتی پس از چند روز ماندن در یخچال سبز بماند. گ.ک.
زغال کردن گوجه فرنگی تازه شیرینی اسیدی آنها را عمیق تر می کند.
وقتی با سرکه شری و روغن زیتون مخلوط شوند، به یک سس تابستانی عالی تبدیل می شوند.
این پیازهای فلاپی و کمی سس سالاد سزار، همراهی سنتی برای غذاهای کبابی و تنور در سراسر هند و بقیه جنوب آسیا است.
مزه دار شده با نمک و درخشان شده با آب لیمو، این دستور غذا که از مادهور جافری اقتباس شده است، از ترکیبی از پاپریکا شیرین و کاین برای طعمی خاکی و ظریف استفاده می کند.
این سس سالاد همه منظوره که یادآور سس گوجه فرنگی دلپذیر رنگارنگ واسابی است که ممکن است با رول کالیفرنیایی داشته باشید.
شامل سرکه برنج تارت و روغن کنجد مغزدار است. خمیر واسابی لحظاتی از هیجان را برای پاک کردن بینی اضافه می کند و می تواند کوچک یا بزرگ شود.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.