سسی که حاوی طعم مکمل بخشی از غذا باشد، جوهره آن غذا را نمایان می کند.
شیرینی ملایم مرغ با سس طعم دار ترخون افزایش می یابد.
طعم غنی گوشت گاو با سس مایونز رژیمی ساخته شده با دانه های فلفل سبز برجسته می شود که طعم کلی را عمیق تر و غنی تر می کند.
سس ها ممکن است به ظاهر غذا اضافه کنند، گاهی اوقات به عنوان پوششی که روی غذا ریخته می شود یا با برس روی غذا می ریزند تا ظاهری دلپذیر به یک ماده غیر جالب بدهد.
سس چاد فروید که با خامه یا سس خردل فلافل مایونز و ژلاتین تهیه می شود برای پوشاندن مواد غذایی مختلف استفاده می شود.
یک سس می تواند به غذاهای کم چرب طبیعی مانند مرغ، ماهی رطوبت اضافه کند.
یک سس همچنین می تواند اثر خشک کردن برخی از تکنیک های پخت و پز، به ویژه کباب کردن، کباب کردن، تفت دادن و برشته کردن را جبران کند.
غذاهای کبابی ممکن است با سس تند قرمز امولسیون کره گرم مانند برنیز یا با کره مرکب سرو شوند.
Beurre blanc اغلب با ماهی سفید بدون چربی کم عمق سرو می شود تا کمی لطافت به غذا اضافه شود.
یک سس می تواند ظاهر ظرف را با درخشندگی و درخشندگی بیشتر کند.
پوشاندن ملایم یک مدالیون بره سرخ شده با سس رژیمی جوس لیه باعث ایجاد یک روکش براق روی بره می شود و به کل بشقاب جذابیت بیشتری می بخشد.
مخلوط کردن یک فلفل قرمز در زیر استیک ماهی قزل آلا کبابی، با افزودن یک عنصر رنگی، به غذا درجهای از هیجان بصری میدهد.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.