از یک طرف، قوری چینی مقصود چای yixing به عنوان نمادی از مقاومت در برابر مراسم بیش از حد تزئین شده در دربار رشد کرد. از سوی دیگر، قابلمه های چای yixing اکنون می توانند بیش از وزن آنها به طلا ارزش داشته باشند.
با آمدن و رفتن سایر گرایشهای چای خوری، ییکسینگ برای صدها سال کاملاً مورد تحسین قرار گرفته است و جایگاه رسمی در مراسم چای در سراسر چین به دست آورده است.
چه چیزی این همه را به سوی قوری های چای سفالی جذب می کند؟ اگر در نظر دارید که yixing را بخشی از چای خود کنید، چیزهای زیادی برای کشف وجود دارد.
مخلوطهای ویژهای از سنگ از مناطق تعیینشده در Yixing استخراج میشوند و به صورت پودر ریز خرد میشوند. این پودر را در فرورفتگی های بزرگ با آب مخلوط می کنند و اجازه می دهند بنشیند و استراحت کند.
آب و سنگ یک مخلوط رسی را تشکیل می دهند که می تواند به تنهایی به عنوان یک رس “تک منشأ” مانند بن شان لو نی استفاده شود یا برای دستیابی به رنگ، قوام و درخشندگی خاص با افزودن سایر رس ها یا مواد معدنی به خاک رس مخلوط شود.
برخی از صنعتگران yixing منابع خود را انجام می دهند و به دنبال ذخایر سنگ مناسب هستند، در حالی که برخی دیگر با متخصصان مورد اعتماد کار می کنند.
با افزایش محبوبیت Yixing از دهه 1980 به بعد، بسیاری از اولین ذخایر مورد استفاده استخراج شده اند. خاکهای «وینتیج» را هنوز هم میتوان در کارگاههای استادان قدیمیتر که برنامههای اکتساب و پیری خود را برای خاکهای ریز مدیریت کردهاند.
یا در کارگاههای شاگردانشان یافت.هنگامی که خاک رس تهیه شد، مخلوط شد و به مواد قابل کار تبدیل شد، کار دقیق صنعتگر yixing می تواند آغاز شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.